Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Velika potjera

Odbjeglog kriminalca lovili s dvije F-16-ice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nizozemske zrakoplovne snage priopćile su danas da su njihova dva borbena aviona F-16 pomogli policiji u pronalasku odbjeglog kriminalca, prenosi AP.

Glasnogovornik nizozemskog zrakoplovstva Olav Spanjer je izjavio da su se lovci sinoć pripremali napustiti zrakoplovnu bazu u Volkelu kada su piloti čuli da je lokalna policija zatražila vojni džip, kako bi mogla krenuti u potragu za bjeguncem po blatnjavom terenu.

Pročitajte i ovo Ilustracija nesreća u Nizozemskoj VIDEO U urušavanju mosta u izgradnji poginule dvije osobe: "Hitne službe izvlače zatrpane žrtve" Geert Wilders Protivi se pomoći Nizozemski Donald Trump poručio: "Mi smo europske budale jer smo primili najviše ukrajinskih izbjeglica"

Piloti su se samovoljno prijavili za pomoć koristeći svoje infracrvene kamere. Vozeći se automobilom ukradenih registarskih oznaka, bjegunac je uspio izmaknuti policiji kada ga je pokušala zaustaviti.

Nakon duže jurnjave i razmjene vatre, automobil je pao u kanal, a osumnjičeni je pobjegao kroz polja. Na kraju je uhvaćen, ali ne zahvaljujući supersoničnim avionima, već na osnovu dojave jednog sumnjičavog građanina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene