Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teški slučaj

Gol bježao iz bolnice i komadom stakla napadao ljude

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpuno gol pacijent bolnice ’Dr. Laza Lazarević’ u Padinskoj skeli u Srbiji, istrčao je iz bolničkog kruga i slomljenim staklom te ozlijedio nekoliko osoba.

Pacijent bolnice 'Doktor Laza Lazarervić' u Padinskoj skeli B. N., sinoć je oko 19 sati potpuno gol pokušao pobjeći iz bolnice, pri čemu je ozlijedio tri medicinske sestre, jednu prolaznicu i muškarca kojem je ušao u stan. U zajedničkoj akciji policije, čuvara bolnice i građana Padinske skele bio je uhvaćen i vraćen na odjel, piše Press Online. B. N. se liječio u prizemlju, gdje su smješteni najteži slučajevi koji su pod stalnim nadzorom. Kako su ispričali svjedoci, on je razbio staklo na prozoru i komadom stakla napao 25-godišnju medicinsku sestru Draganu Knežević, kojoj je staklo zabio u lijevu nadlakticu.

Pročitajte i ovo Coca-cola i Romerquelle voda čekaju se odgovori Što znamo o trovanju gaziranim pićima u Hrvatskoj: Više od 30 ljudi zatražilo pomoć, objavljen popis po bolnicama Slika nije dostupna Tjerao ga od kobile Pastuh teško ozlijedio vlasnika kobile

Staklo u vrat

Pacijent je potom istrčao s odjela na prizemlju i naletio na 50-godišnju sestru Vesnu Mitrović koja je tek dolazila na posao te joj zabio staklo u vrat. Na sreću, samo je lakše ozlijeđena. Potom je napao još jednu medicinsku sestru koju je udario šakom, a zatim se uputio prema obližnjoj zgradi. Potpuno gol ušao je u stan na drugom katu iz kojeg je istjeran. Odbjegli pacijent u međuvremenu je zgrabio još jedan dio razbijenog stakla kojim se i sam posjekao, a zatim ponovno ušao u stan te ozlijedio stanara koji ga je istjerao.

'Srećom padala je kiša, pa vani nije bilo mnogo djece'

Jedan je svjedok ispričao kako je pacijent istrčao iz zgrade i trčao prema autobusnoj stanici koja se nalazi pedesetak metara od zgrade. 'Tada su već svi susjedi čuli što se događa. Trčao sam za njim i vidio kako je nasrnuo na jedno dijete, ali ga nije udario. Kada je došao blizu stanice udario je jednu ženu koja je vozila bicikl, a onda je ušao u autobus i sjeo pokraj vozača. Konobar iz obližnjeg kafića i ja bili smo uz njega u slučaju da počne bježati. Istovremeno su se pojavila i dva čuvara bolnice i dva policajca, koji su ga savladali', ispričao je svjedok. On tvrdi da napadač nije izgledao kao da ima histerične napade, već je cijelo vrijeme izgledao mirno. Stanovnici Padinske skele, koji su se okupili ispred zgrade broj 91, rekli su da je sretna okolnost što je neposredno prije njegovog pohoda počela padati kiša, pa ispred zgrade nije bilo previše djece.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene