Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U BiH 6 žrtava

Od svinjske gripe umrlo 4-godišnje dijete iz BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četverogodišnje dijete iz Velike Kladuše preminulo je u Bihaću od zdravstvenih komplikacija prouzročenih virusom nove gripe tipa A (H1N1) čime se broj umrlih u BiH povećao na šest, objavile su zdravstvene vlasti u Federaciji BiH.

Četverogodišnje dijete koje je preminulo u Županijskoj bolnici u Bihaću imalo je problema u razvoju, slab imunološki sustav i spadalo je u rizičnu skupinu.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih U bolnici s djecom Imaš pravo, ostvari ga Tko sve ima pravo na besplatni smještaj uz bolesno dijete i kako se ono ostvaruje

Predstavnica Kriznog stožer županijskog Zavoda za javno zdravstvo Jasmina Cepić rekla je kako je nakon testa kojim je potvrđena zaraza virusom H1N1 bila primjenjena terapija cjepljenja tamifluom i antibiotikom koja međutim nije bila od pomoći. Dr. Cepić je potvrdila kako je smrt nastupila sinoć u usljed zatajenja disanja. U BiH je do sada zabilježeno više od 500 slučajeva zaraze svinjskom gripom. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene