Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postoji razlog

TRPA U SEBE SVE I SLABO SPAVA Kim Jong Un udebljao se 40 kg i ne misli stati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tajne službe otkrivaju kako se Kim Jong Un nekontrolirano deblja zbog čega mu prijete mnoge boelsti.

Kim Jong Un dobio je 40 kilograma od kada je na stupio na vlast prije četiri godine. Pretjerano uživa u jelu i pilu kako bi se nosio sa stalnim strahom od atentata, izvješteno je u južnokorejskoj špijunskoj agenciji, prenosi Guardian.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

Kim je postao vođa nakon što je njegov otac Kim Jong Il preminuo u prosincu 2011. Od kad je na valsti pati i od nesanice, otkriveno je na zatvorenoj sjednici obavještajne službe koja je održana u južnokorejskom parlamentu.

Kada je prisegnuo na dužnost vođe Sjeverne Koreje, 33-godišnji Kim imao je 90 kilograma, a 2014. 120 kilograma. Podatak je to koji je novinarima otkrio član južnokorejske vladajuće stranke Lee Cheol-woo. 'Vjeruje se da Kim sada teži 130 kilograma', dodaje Lee.

Obavještajna služba Kimovo nekontrolirano debljanje pripisuje nedostatku sna i strahu za osobnu sigurnost. Moguće je, smatraju, da se boji odmazdi za nekoliko čisti koje je proveo posljednjih godina.

'Vodi brigu o potencijalnim prijetnjama, među kojima je i vojna. Opsjednut vlastitom sigurnosti. Zbog prekomjerne konzumacije hrane i pića vrlo je vjerojatno da će oboljeti od pojedinih bolesti', kazao je Lee.

Podsjetimo, Kim je nemilosrdan prema protivnicima, čime je odbacio nade međunarodne zajednice da će biti fleksibilniji vođa od svog oca i djeda Kima Illa Sunga koji je i utemeljio Sjevernu Koreju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene