Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Svi ga zatvorenici mrze'

Očuha Baby P-ja zatvorenik zalio kipućom vodom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Steven Barker, očuh zlostavljanog Baby P-ja ozlijeđen je u napadu jednog zatvorenika.

U zatvoru Wakefield, u kojem Baker služi 12-godišnju kaznu zbog zlostavljanja i smrti dječaka o kojem je skrbio, jedan ga je zatvorenik polio kipućom vodom. Prema nekim izvještajima radi se o mješavini šećera i vode, koja se zalijepi za kožu i pojačava opekline tako da one postaju slične onima napalm bombi, piše Daily Mail. Ožiljci će mu na licu i rukama ostati do kraja života. Kako izvještava The Sun, ostali zatvorenici pljeskali su počinitelju koji je iza ugla dočekao Barkera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Portret pokazuje znakove zlostavljanja Fotografija koja mu je mogla spasiti život Slika nije dostupna Prve fotografije Izmučen na smrt sa samo godinu i pol dana

>> Ubojica Baby P-ja: Čudovištem me napravio otac

‘Malo je reći da Barker ljudima nije drag. Svi ga zatvorenici doista mrze. Kada je došao ovdje, svi su znali što je napravio dječaku. Ako ste nešto napravili djeci, ovdje ste obilježeni’, rekao je jedan zatvorenik novinarima. 'Nakon napada, svi su bili dobro raspoloženi jer su znali da je netko naudio Barkeru. Onaj tko je to napravio bit će dobro dočekan gdje god dođe', kazao je zatvorenik.

‘Zatvorenik je čekao priliku da naudi Bakeru i bio je spreman preuzeti posljedice. Namjerno je izabrao kombinaciju vode i šećera, jer ona nanosi mnogo štete i ostavlja ožiljke’, rekao je neimenovani izvor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene