Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samoubojstvo ili privlačenje pažnje?

Očaj: Zbog dugova se zapalio u banci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je Grk, koji je u dugovima 'preko glave', kao i država, ušao je u banku Piraeus u središtu grada Soluna, polio se benzinom i zapalio.

Osoblje banke uspjelo je maknuti 55-godišnjaka iz svojih prostorija na ulicu, gdje su vatrogasci ugasili vatru na njegovoj odjeći. Vatrogasci su nakon toga ugasili i mali požar u prostorijama banke. U vrijeme incidenta u banci nije bilo klijenata.

Pročitajte i ovo Prosvjedi u Grčkoj - 3 prosvjedovalo 30.000 ljudi VIDEO Nemiri na ulicama Grčke na godišnjicu stravične željezničke nesreće: Letjeli molotovljevi kokteli i suzavci Migranti žele prijeći granicu (Foto: AFP) Šire se glasine o otvorenoj granici Sukobi grčke policije i migranata koji pokušavaju doći do granice

Muškarac je prevezen u Ippokreteio bolnicu kako bi mu se pružila liječnička pomoć. Svjedoci tvrde da po tijelu nije imao teže opekline. Osoblje banke izjavilo je policiji kako je muškarac imao kod njih otvoren račun i grcao je u dugovima. Još uvijek nije poznato je li htio počiniti samoubojstvo ili samo privući pažnju, piše grčki Kathimerini.

Zbog prezaduženosti, ali i značajnih smanjenja mirovina i plaća, u Grčkoj su samoubojstva sve češća.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene