Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prestravljeni zvali 911

Objavljene snimke poziva svjedoka kanibalskog napada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri prestravljena poziva dobila je služba 911 od prolaznika koji su svjedočili stravičnoj sceni u kojoj je beskućnik drugome beskućniku jeo lice.

'Grize drugog muškarca! Gol je i jede lice drugom čivjeku', rekao je jedan svjedok, piše ABC news. 'Ubit će ga, kunem vam se', dodao je svjedok.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi

Stravičan napad beskućnika na drugog muškarca trajao je čak 18 minuta. Snimke službe 911 u petak je objavila policija iz Miamija.

>> Identificirana žrtva kanibala iz Miamija

'Jede drugom muškarcu meso s lica', rekao je drugi svjedok. Treći svjedok pojasnio je policiji kako ga ne mogu promašiti, jer se radi o golom napadaču.

Policija pretpostavlja da je napadač bio pod utjecajem droge naziva 'bath salts'. Kako se oglušio na njihova upozorenja, policija ga je bila prisiljena ubiti.

Žrtva, 65-godišnji Ronald Poppo, zadobio je izrazito teške ozljede i oporavlja se u bolnici. Liječnici kažu kako je teško oštećeno čak 75 posto njegova lica.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene