Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije potvrđeno je li riječ o napadaču

Objavljena snimka uhićenja nakon terorističkog napada u Barceloni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljena je i snimka privođenja iz Barcelone. Nije poznato radi li se o uhićenju osumnjičenog napadača koji se kombijem zaletio u mnoštvo na Las Ramblasu.

Prema još nepotvrđenim informacijama, osumnjičeni napadač je uhićen. Policija je objavila da se zove Dris Ouakabir. Navodno je presretnut još jedan kombi, kojim je također trebao biti izveden napad.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Unatoč preporukama ministarstava Još nijedna hrvatska škola nije otkazala maturalna putovanja u Španjolsku Slika nije dostupna Potvrdio ministar Španjolska: Uništena teroristička ćelija koja stoji iza napada

Podsjetimo, napadač se bijelim kombijem zaletio u pješake u ulici Las Ramblas u središtu Barcelone. Policija je potvrdila da je poginula najmanje jedna osoba, a više od 30 je ranjeno.

Međutim, prema tvrdnjama medija, poginulo je najmanje 13 osoba.

Barcelona je pod policijskom blokadom. Javni prijevoz u središtu grada je obustavljen. Bolnice pozivaju građane da doniraju krv.

Dio španjolskih medija spominje kako je unajmljen i još jedan kamion pa ne odbacuju mogućnost novih pokušaja i većeg broja napadača.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene