Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimila policija

Objavljen policijski video stana ubojice iz Toulousea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video stana koji su policajci snimili nakon što je ubijen terorist iz Toulousea Mohammed Merah, objavljen je na YouTubeu.

Francuska policija snimila je stan terorista Meraha. U stanu u kojem se posljednje sate svog života krio, vide se razbacane stvari, a zidovi su puni rupa.

Pročitajte i ovo Policijski auto pokušao pobjeći Drama u Slavoniji: Policija htjela odvesti muškarca u zatvor, skočio je s prvog kata i preminuo Ilustracija Ilegalno se uselili U stan nagurali 40 ovaca! Policija uhitila dvojicu muškaraca u krvavim majicama

Podsjetimo, Mohammed Merah prošli je tjedan u Francuskoj oduzeo sedam života. Kada ga je policija pronašla, opkolili su stan i željeli ga privesti. Međutim, on se nije želio predati, sakrio se u stan. U razmjeni vatre Merah je poginuo, a nekoliko je policajaca ranjeno.

>> Profesorica zatražila minutu šutnje za ubojicu: 'On je žrtva!'

>> Francuski premijer Fillon: Nismo mogli prije uhititi Meraha!

U pritvoru se još od subote nalazi njegov 29-godišnji brat, Abdelkader Merah koji poriče da je Muhammedu pomagao u zločinima.

Njegova odvjetnica kaže kako ne odustaje od svojih stavova te da je vrlo racionalan i smiren. On naime, osuđuje postupke svog brata.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene