Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još se ne zna tko je on!

ANIMACIJA Objavljen fotorobot mladića koji je kao slijepi putnik ispao iz aviona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska je policija objavila fotorobot misterioznog mladića koji je još u rujnu pao s aviona na jednu londonsku ulicu. Osvanula je i računalna animacija njegovog puta u smrt.

Misteriozni mladić koji je još u rujnu pao iz aviona na jednu londonsku ulicu najvjerojatnije se u Angoli popeo u prostor iznad kotača, a život je izgubio ili zbog vrlo niskih temperatura koje vladaju na velikim visinama ili su ga pak zgnječili golemi avionski kotači.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Pad aviona U plamenu VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale

>> Horor u Londonu: Slijepi putnik pao iz aviona?

Kako javlja Yahoo News, britanska je policija upravo objavila mladićev fotorobot i od građana traži bilo kakve informacije pomoću kojih bi ga se moglo identificirati. Jedino što su kod njega našli je nešto angolskih novčanica, a u trenutku kad je 'pao s neba' prema Heathrowu je slijetao zrakoplov na liniji iz Luande.

Procjenjuje se da je imao između 20 i 30 godina, bio je slabije građe, a nosio je traperice i sivu majicu s kapuljačom.

'Kad sam se probudio, tijelo je još uvijek bilo na pločniku. Nisu ga uklonili. Dugo nismo smjeli izaći iz kuće. Svuda okolo bila su vozila hitne pomoći i policijski auti. Krv je bila posvuda, i po cesti i po autu na koji je pao', opisao je u rujnu scenu na svojoj ulici stanovnik Londona Joe Dodd.

Na internetu je osvanula i računalna animacija navodnog slijeda događaja u kojem je misteriozni Angolac poginuo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene