Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Kakav preljubnik

Objavio post na Facebooku kako je 'zamalo prevario ženu' - I osvojio internet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U trgovini je Jason ugledao ženu koja ga je 'oborila s nogu'. No, kad je krenula grižnja savjesti, javila se i nevjerojatna spoznaja.

Jason Hewlet iz Salt Lake Cityja podijelio je sa svojim prijateljima na Facebooku emotivan status u kojem je priznao da je 'prevario suprugu, na neki način'.

 

Kind of embarrassed to admit this, but I think I sort of cheated on my wife today. To explain what I mean, I was at...

Posted by Jason Hewlett on Tuesday, December 1, 2015
Pročitajte i ovo Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji



'Malo me je sram priznati to, ali mislim da sam prevario svoju suprugu na neki način. Stajao sam u redu u trgovini i primijetio zgodnu djevojku u redu koja me doslovce oborila s nogu. I pomislio sam: Vau! Blago frajeru koji je s njom! Onda se u trenutku sekunde ona pomaknula i shvatio sam da je to - moja žena! Tu sam oduševio samog sebe jer sam još jednom, na malo drugačiji način doduše, uvidio koliko je volim i koliko je lijepa.

Onda su mi se počele javljati misli: Dobro da nije primijetila kako je onaj bradonja gleda ili što ako je stalno tako gledaju i odmjeravaju drugi muškarci. OK, ovo je otišlo predaleko, moram se zaustaviti. I nabaviti suzavac. Nisam joj prišao. Samo sam je promatrao iz prikrajka, promatrao i divio se njenoj ljepoti i tome koliko je uopće nije svjesna', napisao je Jason.

U što se to zagledala Predsjednica?

Njegov je post osvojio internet, a onda se javila i ONA koja je objasnila da je suprug nije prepoznao jer se sredila. Dodala je i da joj ni najmanje ne smeta što je njen muž 'gledao drugu ženu' jer mu vjeruje u potpunosti, piše News.com.au.

 

 

To anyone who cares for CLARIFICATION from the WIFE of this amazing man... No, he wasn't in the doghouse and never...

Posted by Tami Spenst Hewlett on Thursday, December 3, 2015

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene