Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekspedicija do Titanica

Obitelji poginulih putnika opraštaju se od svojih voljenih: "Izgubili smo ga dok je radio što je volio"

Aktualno Galerija Poginuli na podmornici Titan Poginuli na podmornici Titan Foto: Afp Podmornica OceanGate Podmornica OceanGate Foto: Profimedia Obitelji preminulih oglasile se o tragediji, ilustracija - 1 Obitelji preminulih oglasile se o tragediji, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Obitelji preminulih oglasile se o tragediji, ilustracija - 2 Obitelji preminulih oglasile se o tragediji, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr +2 Obitelji preminulih oglasile se o tragediji, ilustracija - 3 Galerija 1/7 >>
Obitelji članova peteročlane posade nestale podmornice opraštaju se od svojih voljenih nakon što je objavljeno da je podmornica vjerojatno implodirala.

Na društvenim mrežama i u priopćenjima oglasile su se obitelji preminulih članova posade nestale podmornice, koja je vjerojatno implodirala tijekom ekspedicije do olupine Titanica. Zahvaljuju svima na izrazima sućuti te na molitvama u ovim teškim trenucima, a posebno su zahvalili svima onima koji su sudjelovali u potrazi za njihovim najbližima.

"Bio je strastveni istraživač, bez obzira na teren, koji je živio za svoju obitelj, posao i za sljedeću avanturu. Ono što je postigao za života bilo je doista izvanredno i, ako možemo pronaći neku utjehu u ovoj tragediji, to je da smo ga izgubili dok je radio ono što je volio", objavila je obitelj Hamisha Hardinga.

"Molimo vas da i dalje držite duše preminulih i našu obitelj u svojim molitvama tijekom ovog teškog razdoblja žalosti. Golema ljubav i podrška koju dobivamo i dalje nam pomažu da podnesemo ovaj nezamisliv gubitak", priopćila je obitelj Shahzada i Sulemana Dawooda.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Ana Brnabić Prvi službeni posjet Plenković nakon sastanka s Brnabić: ''Smatramo da se stvara ozračje da počnemo rješavati pitanja koja nas opterećuju''

Pročitajte i ovo James Cameron Poginulo petero putnika Redatelj Titanica tvrdi da je predvidio sudbinu podmornice Titan: "Osjetio sam u kostima što se dogodilo"

"Paul-Henri bio je izvanredan pojedinac. Bio je legendarni podvodni istraživač. On je nevjerojatna osoba", istaknuo je Dik Barton, prijatelj preminulog Paul-Henrija Nargeoleta.

"U ovoj domeni postoji mnogo ljudi s mnogo hvalisanja i velikim egom koji pokušavaju pokazati što su učinili, gdje su bili i što su postigli za istraživanje, a on nikada nije bio takav", rekao je Paul-Henrijev prijatelj Matthew Tulloch.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene