Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji u suzama

TRAGEDIJA 11-mjesečna beba umrla na 78°C, zaboravljena u automobilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedan slučaj obiteljskog nemara rezultirao je tragičnom smrću bebe, koja je ostavljena u automobilu, u kojem je temperatura dosegla 78 stupnjeva Celzija.

Tragedija se dogodila u američkoj saveznoj državi Georgiji protekle subote, između 15 i 18 sati po lokalnom vremenu. Obitelj Hendershot vraćala se iz crkve kući te su po izlasku iz automobila, zaboravili ponijeti i 11-mjesečnog dječaka Jaxona Taylora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vrišti gotovo svake noći Majka otkrila jezive detalje - Što je to u tijelu njezina sina tijekom napada panike... Slika nije dostupna Dijete spasio policajac Bebu ostavio u automobilu i otišao u striptiz klub

Da tragedija bude veća, u automobilu su bili, osim dječakovih roditelja i starijeg brata, još i dječakovi djed i baka te teta, koje se isto tako nisu sjetili provjeriti automobil. Svi su oni zajedno mislili da je netko od njih uzeo mališana, ali su previdjeli upitati jedno drugo za to.

Da nešto nije kako treba shvatila je dječakova majka, Mandie Hendershot, koja se probudila oko 17.30 sati i upitala ostatak obitelji gdje joj je sinčić.

"Čini se kako su joj druge stvari bile na pameti", rekao je za CNN lokalni šerif Steve Wilson. "Postojao je manjak komunikacije između između troje odraslih (članova obitelji). Svatko od njih pretpostavio je da je drugi ponio bebu i stavio je u krevetić. Nisu se dogovorili prethodno tko će zapravo to učiniti", dodaje.

Dječakova majka, koja je inače medicinska sestra po zvanju, pokušala je umjetnim disanjem oživjeti svojeg sinčića te su ga odmah prebacili do bolnice, no u bolnici su mogli učiniti samo jedno - proglasiti vrijeme smrti nesretnog dječaka, koji se ugušio na paklenih 78 stupnjeva Celzija u automobilu.

Tijelo mališana prebačeno je na odjel za patologiju gdje će se utvrditi točan uzrok smrti, a nakon toga, najavila je policija, moguće su i kaznene prijave roditeljima.

Shrvana majka i otac od tragičnog događaja konstantno u suzama, a ostatak obitelji i rođaci su ih morali prisiliti da jedu, jer se sami nisu mogli natjerati na to.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene