Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukradeno tijelo milijardera

Obitelj nudi 100.000 eura za ukradeno truplo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj njemačkog milijardera čije je truplo ukradeno iz groba u Austriji objavila je da nudi nagradu od 100.000 eura onome tko pomogne da se pronađu njegovi posmrtni ostatci.

Krađa je otkrivena sredinom studenoga na groblju u Veldenu, na jugu Austrije, gdje je podignut mauzolej obitelji Friedricha Karla Flicka, industrijskog magnata koji je umro 2006. godine. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje

Unatoč sveobuhvatnoj istrazi, austrijska policija sve dosad nije uspjela pronaći kradljivce koji su s groba uspjeli podići tešku kamenu ploču od 100 kilograma i odnijeti lijes s truplom.

Industrijalac čiji se otac obogatio u vrijeme III. Reicha, Friedrich Karl Flick, rođen 1927., prodao je 1985. svoje poslovno carstvo za 2,76 milijarda eura i doselio se na obale Woertherseea, na austrijsku 'rivijeru'.

G. 1991. otmičari su bili oteli brata njegove supruge, Austrijanke, i tražili otkupninu od 5 milijuna eura. Policija je oslobodila otetog muškarca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene