Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Raste zabrinutost

U Libiji nestali putnički zrakoplovi: Mogu li biti upotrebljeni za crni scenarij?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zapadne obavještajne agencije izdale su upozorenje od mogućih terorističkih napada, poput onog 11. rujna 2001., nakon što su krajem kolovoza islamski militanti u Libiji preuzeli kontrolu nad desetak komercijalnih zrakoplova.

Izvještaji obavještajnih službi o problemu komercijalnih putničkih zrakoplova u rukama militanata poslani su i američkoj vladi na razmatranje, s naglaskom na mogućnost da se neki od tih zrakoplova mogu iskoristiti za terorističke napade na, ili oko, godišnjice 11. rujna i napada na New York, prenosi Washington Times.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Imaju pravo na žalbu Libijski sud osudio na smrt Gadafijeva sina i 8 suradnika bivšeg diktatora Slika nije dostupna Ubijena dvojica čuvara Napadnuto južnokorejsko veleposlanstvo u Tripoliju

'Postoji više komercijalnih putničkih zrakoplova u Libiji koji su nestali. Otkrili smo da je moguć scenarij 11. rujna s tim zrakoplovima', istaknuo je jedan američki dužnosnik.

Islamisti zauzeli međunarodnu zračnu luku u Tripoliju!

U State Departmentu su odbili komentirati navedene izvještaje, no jedan od dužnosnika State Departmenta pokušao je smiriti strasti rekavši kako američka vlada to ne može potvrditi.

Američke obavještajne službe nisu potvrdile krađu zrakoplova nakon pada međunarodnog aerodroma u Tripoliju te pokušavaju locirati sve zrakoplove u vlasništvu libijskih nacionalnih aviokompanija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene