Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Štiti li tajna služba od duhova?

Duh opsjeda hotel u kojem će živjeti Obama s obitelji?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovaj vikend obitelj Obama seli se u hotel Hay-Adams u Washingtonu. Mnogi nagađaju kako je hotel opsjednut stoga se pitaju što će u njemu Obame sve doživjeti prije preseljenja u Blairovu rezidenciju u kojoj će dočekati inauguraciju.

Jedan od najboljih luksuznih hotela na svijetu, navodno je dom duha Clover Adams, supruge Henryja Adamsa, potomka predsjednika Johna Adamsa, u kojem je počinila samoubojstvo 1885. godine. U hotelu s pet zvjezdica u kojoj ima 145 soba noćenje stoji od 395 do 6.000 dolara, opremljen je luksuznim namještajem i ukrasima, ali najzanimljivija karekteristika je navodna prisutnost duha Clover Adams, prenosi portal televizijske kuće NBC.

Pročitajte i ovo Ilustracija UCJENA SNS-a? Zbog duga isključili struju jedanaesteročlanoj obitelji, gradonačelnica im poručila: ''Kako ste glasali, tako ste i dobili" Hotel u Splitu - 2 Susjedi nisu oduševljeni Misteriozna Ukrajinka kupila je pet luksuznih nekretnina: Navodno je upletena u aferu s prodajom namirnica vojsci

'Primjeri iskustva osoblja hotela uključuju neobjašnjivo otvaranje i zatvaranje zaključanih vrata slobodnih soba, radijski uređaji u sobama se misteriozno pale i gase, čuju se zvukovi žene kako plače u praznoj sobi ili na stubama i glas žene koja pita: Što želiš?' Kako će se samo tajna služba pripremiti za to?

Obitelj Obama preseljava se iz Chicaga u Washington znatno prije predsjedničke inauguracije 20. siječnja, kako bi kćeri mogle sutra krenuti u privatnu školu Sidwell Friends, kazali su pomoćnici. Obitelj Obama odsjest će u prestižnom Hay-Adams hotelu jer je službena vladina rezidencija za goste Blair House u potpunosti zauzeta do 15. siječnja, objavila je Busheva administracija. Blair House, koja se nalazi nasuprot Bijeće kuće, tradicionalno služi kao rezidencija izabranih predsjednika prije preuzimanja dužnosti. Obamini će se u Blair House preseliti 15. siječnja i u njoj će ostati do inauguracije 20. siječnja kada ulaze u Bijelu kuću.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene