Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Naše tajne ostaju ovdje'

Obama sletio u Roswell, nije potvrdio postojanje svemiraca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dobro raspoloženi američki predsjednik Barack Obama posjetio je u srijedu Roswell i rekao da ne može otkriti jesu li isto učinili i izvanzemaljci u slavnom slučaju iz 1947. godine.

'Kada sam sletio rekao sam ljudima da dolazim u miru', rekao je Barack Obama, šaleći se o izrazu koji se izvanzemaljcima pripisuje u brojnim pričama i filmovima.

Roswell, grad s 50 tisuća stanovnika u Novom Meksiku, diljem je svijeta poznat po tome što je prije 65 godina navodno bio poprište rušenja 'letećeg tanjura' i njegove izvanzemaljske posade, koje je pronašla i sakrila američka vlada.

'Znate, kada se sastajem sa skupinama dječaka, devetogodišnjaka, desetogodišnjaka.. uvijek me pitaju, jeste li bili Roswellu i je li istina to što govore?', ispričao je Obama. 'Onda im kažem da ću ih morati dati ubiti ako im to otkrijem. A oni razrogače oči', šalio se predsjednik. 'Naše tajne ostaju ovdje', zaključio je. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mama Sarah U Keniji u dobi od 99 godina preminula baka Baracka Obame Slika nije dostupna GOTOVO 900 TISUĆA PRIMJERAKA "Obećana zemlja" bivšeg američkog predsjednika već prvi dan srušila rekorde prodaje i uvjerljivo potukla literarna djela prethodnika

Obama je bio u Roswellu u sklopu posjeta Novom Meksiku, gdje je promovirao svoju gospodarsku politiku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene