Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Yes we can' vs. 'Macho man'

Obama dobio 'hladnoratovsku' bitku protiv Putina, no Putin ispao veći 'frajer'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki predsjednik Barack Obama odnio je hladnoratovsku pobjedu na ruskim kolegom Vladimirom Putinom, nakon što je isključivo za sebe rezervirao fitness dvoranu u luksuznom resortu s pet zvjedica u Sj. Irskoj, koji će ugostiti delegate G8 summita.

Dobro je poznato koliko Vladimir Putin drži do toga da je fit i macho, a on je, isto kao i američki predsjednik Barack Obama, zatražio ekskluzivno pravo na korištenje fitness dvorane u ekskluzivnom resortu u Sjevernoj Irskoj, koji će ugostiti summit skupine G8.

Pročitajte i ovo Juraj Cintula Obučavali ih Rusi Procurile fotografije koje bacaju novo svjetlo na atentatora na slovačkog premijera: Bio je dio paravojne postrojbe Sergej Šojgu Državna izdaja Putin započeo čistku, riješio se bliskog suradnika: "Pretresi otkrili što su napravili s tajnim dokumentima"

Zahtjev je ipak odobren američkom predsjedniku, a Putin će se morati zadovoljiti kupanjem u hladnom jezeru koje okružuje hotel Co Fermanagh’s Lough Erne.

>> Putin ukrao dijamantima optočen prsten sa Superbowla?!

'Obojica su htjela dvoranu, a Obamina administracija prva ju je zatražila. Moglo se to pretvoriti u grčevitu borbu i smiješno zadirkivanje tijekom summita, no ruska strana je popustila', rekao je neimenovani izvor za The Sun. 'Dodali su kako nije neki problem, jer će Putin otići na ranojutarnje kupanje u jezero', dodao je isti izvor.

'Voda u Fermanaghu će biti hladna, ali to ne bi trebao biti problem za Putina, u usporedbi sa sibirskim rijekama', ističe neimenovani izvor. U Putinovoj glavi, Obama bi na taj način mogao ispasti 'mlakonja' jer je ostao na toplom, u dvorani i uz pratnju osobnog trenera. Putin je previše macho, ipak, da sebi dozvolio takvo što.

Dvodnevni summit skupine G8 počinje danas.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene