Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izazov protivnicima

Nudi 10.000 dolara onom tko dokaže da Bog nije stvorio svijet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Znanstvenik Joseph Mastropaolo vjeruje da je svijet stvorio Bog pa je stoga sve protivnike te teorije pozvao da mu se suprotstave u raspravi.

Informacija je to koja ničim ne bi izazivala posebnu pažnju da u igru, točnije raspravu, nije uključen pozamašni iznos od 10.000 dolara. Guardian navodi da je upravo toliko Mastropaolo spreman platiti onome tko znanstveno uspije dokazati da Knjiga Postanka nije točna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Profesor na MIT-u VIDEO 'Nikola Tesla novog doba': Hrvat među svjetskom elitom! Slika nije dostupna 'Hrvatska je plodno tlo' Evo kako izgleda dan jednog mladog znanstvenika!

>> Znanstvenici dokazali: Torinsko platno nije krivotvorina!

Štoviše, od svog protivnika traži da položi isti iznos pa bi nagradna svota trebala iznositi ukupno 20.000 dolara. 'Evolucionisti nisu glupi, već bistri ljudi. Dovoljno su bistri da znaju kako ne postoje znanstveni dokazi koje mogu dati na ovom mini suđenju', kazao je Mastropaolo koji drži da evolucija nije znanstveno dokaziva. 'Pokazuje se da u univerzumu ne postoji ništa što se razvija, već obrnuto. Sve propada i ide u suprotnom smjeru od razvoja', smatra kineziolog Mastropaolo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene