Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićena dvojica muškaraca

Novorođenčad i fetuse u rijeku bacali bolničari

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šokantno otkriće na obalama kineske rijeke. Više od 20 tijela mrtve novorođenčadi i fetusa, pronađeno je razbacano oko jednog mosta.

Neka u vodi, neka na obali, a neka još uvijek s ceduljicama na kojima je ispisan datum rođenja i ime majke. Slike koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnima, 21 tjelešce u vrećicama, vodi, na obali. Tek rođene bebe i fetusi, a od čega su umrli nije poznato. No, tko ih je u rijeku bacio, policija je otkrila.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura

Zbog stravičnog zločina uhićena su dvojica muškaraca. Obojica su zaposlena u bolnici grada Jininga. 'Dvojica zaposlenika mrtvačnice u sveučilišnoj bolnici u Jiningu, usmeno su se dogovarala s obiteljima preminulih beba. Rješavali bi se njihovih tijela i za to dobivali novac. Tijela su bacali u rijeku Guangfu', rekao je Gong Zhenhua iz gradske uprave Jininga.

Suspendiran je i zamjenik ravnatelja bolnice, a dva člana uprave su otpuštena. Nevjerojatan zločin mnogi pripisuju sve skupljem kineskom zdravstvu. Umjesto par stotina dolara za primjeren pogreb, roditelji su radije plaćali par dolara dvojici mrtvozornika. Zločinci su tijela bacali u rijeku, koja je izvor vode za piće. S nekih nisu poskidali ni ceduljice s imenom majke, a kakva im kazna prijeti, nije poznato.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene