Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Neprimjerena usporedba s Londonom'

Novo žarište: Sukobi mladih i policije u Stockholmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupina mladih razbijala je prozore i počinila druge vrste šteta u jednom predgrađu Stockholma u ponedjeljak navečer i zatim bacala kamenje na policiju, objavila je policija u utorak i navela da je privela jednu osobu.

Nešto prije 21 sat skupina u kojoj je bilo između 20 i 30 mladih razbila je stakla blagajne za karte metroa Hasselby Gaard, u zapadnom dijelu švedske prijestolnice i tamo ispraznila jedan aparata za gašenje požara.

Kada su stigli policajci, mladi su njih bacali kamenje, nakon čega su napali i policijsku postaju i jedan dućan, precizirala je Diana Sundin, glasnogovornica policije. Glasnogovornica je rekla da se čini da se radi o skupini besposlenih mladih ljudi, te da nije primjerena usporedba s nemirima u Londonu.

Uhićen je dvadesetogodišnji mladić, poznat policiji, koja još traži četvoricu mladića. (Hina)

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene