Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi dobro

Kao Costa Concordia: Novo nasukavanje u Italiji, posadu izvlačili helikopterima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spasilačke služnbe Obalne straže u Italiji helikopterima su na sigurno izvukle svih 11 članova posade talijanskog teretnog broda koji se nasukao na greben nedaleko Sirakuze na Siciliji, javlja BBC.

Nesreći je kumovalo loše vrijeme, a helikopteri su bili nužni jer je teretni brod 'zapeo' u grebenima. Spasitelji izvještavaju da je kapetan broda plovio preblizu obale s obzirom na vremenske (ne)prilike.

Pročitajte i ovo Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju Helikopter nadlijeće Buzin Nebo iznad Zagreba Dijelom grada nadlijeću helikopteri i policija, u sve su uključeni Amerikanci: Doznajemo o čemu se radi

Nesreća nevjerojatno podsjeća na havariju kruzera Costa Concordije u kojoj su živote izgubile 32 osobe, a koji je također plovio pod talijanskom zastavom.

U spašavanju su sudjelovala četiri helikoptera, a svi članovi posade osjećaju se dobro. Kako brod ima dvostruko dno, mala je vjerojatnost onečišćenja. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene