Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na granici

NOVO DOBA KRIJUMČARENJA Ronilac 'pao' s 25 kg kokaina i otkrio podvodni tunel

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Detaljnom pretragom područja na kojem je pronađen ovaj krijumčar, policija je otkrila 45 metara dugačak podvodni tunel koji direktno vodi do jedne kuće u Mexicaliu.

Californijska je policija otkrila podvodni tunel za krijumčarenje nakon što je uhitila ronilaca koji je pokušao prokrijumčariti 25 kilograma kokaina preko granice s Meksikom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

Evelio Padilla na sudu se očitovao krivim za optužbe posjedovanja veće količine droge, kršenje zakona koji predviđa kaznu i do 20 godina zatvora, te pristao na nagodbu Federalnog suda u San Diegu.

Peruanski parlament odobrio rušenje zrakoplova koji krijumčare drogu

Granični policajci koji patroliraju morem uz meksičku granicu pronašli su Padillu u ronilačkom odijelu nedaleko od mjesta Calexico u Californiji, piše The Independent.

Pronašli su i ronilački spremnik koji sprječava izlaženje kisika, odnosno koji zadržava kisik i ugljikov diksid s ciljem da ne izlazi na površinu u obliku mjehurića. Uz ronioca je pronađen i paket kokaina.

Detaljnom pretragom područja na kojem je pronađen ovaj krijumčar, policija je otkrila 45 metara dugačak podvodni tunel koji direktno vodi do jedne kuće u Mexicaliu, pograničnom mjestu s meksičke strane granice.

Padilla je kazao kako je u ovaj posao bio uvučen greškom, te kako nije imao izbora. Kazali su mu da će pomoći nekim ljudima preći granicu, no umjesto ljudi dobio je paket. Nije znao što se u njemu nalazi.

Vlasti, kako s američke, tako i s meksičke strane, obvezale su se da će učiniti sve da otkriju tko je tunel izgradio i tko ga održava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene