Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Profesionalnost na djelu

VIDEO Pala u nesvijest, ustala i nastavila izvještavati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brook Graham pokazala je da je prava profesionalka. I sama se dobro nasmijala svom padu na snijeg.

Novinarka Brooke Graham iz Utaha pokazala je da je prava profesionalka. Tijekom prijenosa uživo pala je u nesvijest, ali čim je došla sebi nastavila je s intervjuom kao da se ništa nije dogodilo.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Zdravko Mamić na konferenciji za novinare - 5 Bivši čelnik Dinama Zdravko Mamić dao intervju, komentirao i izbore u Hrvatskoj: "Ja mogu glasati"

Odmah na početku razgovora s instruktorima skijanja pozlilo joj je i srušila se na snijeg. Kada joj se povratila svijest nastavila je izvještavati u sjedećm položaju.

Kasnije je objasnila da joj je i ranije znalo pozliti na hladnoći. "Poznata sam po tome da padnem u nesvijest na velikim visinama i kada mi je prehladno", napisala je novinarka na svom blogu i zahvalila svima koji su joj uputili lijepe želje.

Uskoro planira odlazak liječniku kako bi utvrdila razlog svog problema. Priznala je da se i sama dobro nasmijala cijeloj situaciji i poručila svima da se ne trebaju loše osjećati ako ih je njezin pad nasmijao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene