Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TIME se ogradio

Novinar Timea: 'Jedva čekam pisati o bespilotnoj letjelici koja je eliminirala Assangea'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinar Michael Grunwald uvjerio se u to kako je malo potrebno da bi se na sebe navukao bijes javnosti putem društvenih mreža. Twitteraše je šokirao svojom objavom o eliminaciji Juliana Assangea.

Novinar magazina TIME, Michael Grunwald, jučer je izazvao bijes twitteraša nakon što je objavio kako 'jedva čeka napisati obranu napada bespilotne letjelice koja će eliminirati Assangea'. Sporni tweet novinar je ubrzo obrisao, no neki su ga korisnici na vrijeme 'screenshotali' i počeli dijeliti na ovoj društvenoj mreži, prenosi Huffington Post.

Pročitajte i ovo Julian Assange suđenje Assangeu Uspoređuju ga s Navaljnim, a sad počinje njegova posljednja bitka: "Život mu je ugrožen u zatvoru, a ako ga izruče - umrijet će" Dron koji se srušio u blizini Moskve Pronašla ga mještanka VIDEO Panika u Rusiji: Kod Moskve pao dron od 100 kg, Rusi tvrde da je bio pun eksploziva

Grunwald je na sebe navukao bijes, kako onih koji podržavaju Assangea, tako i njegovih protivnika. Tako je jedna korisnica tvitala 'Smatram da je Assange golemi ser***, ali zanimljivo je da si ti očito još veći.'

>> Assange: Bez Snowdena ne bi ni bilo reformi

Magazin TIME distancirao se od spornog tweeta. 'Michael Grunwald postavio je uvredljiv tweet koji nikako ne odražava stav časopisa TIME', rekao je glasnogovornik ove medijske kuće.

Grunwald je ubrzo postavio novi tweet u kojem se ispričao i rekao kako zaslužuje sve uvrede (osim onih antisemitskih) koje se krenule u njegovu pravcu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene