Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gađali policiju kamenjem

Novi prosvjedi u Egiptu: Poginulo 7 osoba, više od 250 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prosvjednici u Egiptu sukobili su se s policijom te ih gađali kamenjem prilikom čega je 7 osoba smrtno stradalo.

Tijekom noći u Egiptu došlo je do novih sukoba između policije i prosvjednika, a prilikom toga je poginulo sedmero ljudi, donosi BBC.

Pročitajte i ovo Ilustracija ozljede glave i mozga Tučnjava ispred kluba u Splitu: Mladić se bori za život Aleksandar Vučić "Mali Rusi" Vučić: "Srbija se naoružava da razni patuljci ne bi umislili da joj ponovo mogu otimati teritorij"

Kako su prosvjednici blokirali jedan od najprometnijih mostova u gradu, policija ih je suzavcima htjela rastjerati, a prosvjednici su na to odgovorili bacanjem kamenja natrag.

>> Američkog izaslanika u Egiptu obje strane dočekale 'na nož'

Državni mediji donose vijest kako je više od 250 osoba ozlijeđeno u sukobima koji su trajali sve do danas, točnije do ranih jutarnjih sati.

Do sukoba je došlo nakon što je viši američki izaslanik posjetio Egipat te u svom govorio izjavio kako je toj državi i građanima pružena 'druga prilika' za demokraciju.

Egipatski islamisti i njihovi protivnici 'na nož' su u ponedjeljak dočekali prvog američkog izaslanika koji je stigao u Egipat nakon vojnog svrgavanja izabranog predsjednika Mohameda Mursija.

Naime, William Burns susreo se s privremenim predstavnicima Vlade, ali je izignoriran od strane suparničkih skupina, uključujući i Morsijevog Muslimanskog bratstva.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene