Obavijesti Video Pretražite Navigacija
35 ranjenih

Novi napad u Iraku: Auto bomba ubila 10 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je deset osoba ubijeno, a 35 ih je ranjeno u dvama odvojenim napadima koji su se dogodili u ponedjeljak južno i sjeverno od glavnoga iračkog grada Bagdada, objavili su liječnici lokalnih bolnica, a potvrdila policija.

Automobil bomba eksplodirao je u predvečerje blizu nogometnog igrališta u Hilli, 95 km južno od Bagdada, pri čemu je smrtno stradalo osam ljudi, a ranjeno ih je 32, rekao je dužnosnik policije Ali Jasem, a potvrdio liječnik gradske bolnice.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

>> Najmanje 19 šijitskih hoodčasnika ubijeno u dva atentata

Od posljedica eksplozije bombe podmetnute uz cestu u Bakubi, oko 60 km sjeverno od Bagdada, smrtno su stradale dvije, a ranjene su tri osobe, izvijestili su policijski izvori.

U nizu napada koji su se dogodili u petak u Iraku je ubijeno 12 ljudi. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene