Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima li kraja mučenjima?

Islamska država pronašla još jedan strašan način da ubije 'izdajice'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Militanti Islamske države zadnjih tjedana učestalo izvršavaju nasilna ubojstva.

Teroristi Islamske države ne prestaju šokirati svojim objavama kojima na internetu šire strah od novih metoda mučenja i ubijanja. RT javlja kako su među zadnjim ubojstvima izvršili ono nad deset svojih zatočenika, i to na način da su ih natjerali da kleknu na mine. 'Novom metodom' pohvalili su se u snimci u kojoj su popratili sve detalje, čak i pripremu za ubojstvo.

Pročitajte i ovo Dva desetljeća od napada na vlakove, drukčije džihadističke prijetnje Španjolskoj prošlo je 20 godina U najsmrtonosnijem terorističkom napadu u Europi ubijene 192 osobe: "Ne smijemo smanjiti oprez, imaju ogromnu sposobnost sposobnost mutiranja i prilagodbe" Ilustracija Vojska pravde Što je Džaiš al-Adl, militantna skupina zbog koje su se sukobili Iran i Pakistan?

Konferenciju premijera Zorana Milanovića pratite UŽIVO na portalu Dnevnik.hr i u Vijestima Nove TV od 17 sati. Na snimci se, piše RT, vidi kako jedan od terorista postavlja mine ispod zemlje u istom redu, a militanti nisu niti sakrivali lica. Nakon što su natjerali zatvorenike da kleknu na njih i fotografirali sve, brzo su se odmaknuli kako ih eksplozija nakon aktivacije ne bi ozlijedila.

U snimci se navodno ne vidi i trenutak u kojem su raznijeli svoje žrtve, a sve se dogodilo na nepoznatoj lokaciji u Afganistanu. Vjeruje se da su žrtve iz afganistanskog Nangarhara, a optuženi su da su izdali talibane. Među ubijenima su i oni koje su militanti optužili da su pomagali tamošnjoj vladi.

Militanti Islamske države zadnjih tjedana učestalo izvršavaju nasilna ubojstva, u kojima primjerice žrtve propucaju u glavu ili ih žive zapale u kavezu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene