Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrtonosni obroci

Nova prijetnja SAD-u: Teroristi će trovati hranu u restoranima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SAD-u prijeti nova teroristička prijetnja i to u obliku otrovane hrane, barem tako tvrdi novinar CBS-a pozivajući se na izvore iz Vlade.

Naime, prema saznanjima novinara Armena Keteyiana, dogodit će se nekoliko simultanih napada u kojima će tijekom jednog vikenda biti zatrovana hrana u određenim hotelima i restoranima diljem SAD-a, javlja CBS News.

Pročitajte i ovo Dojava iz škole - 2 Dojava škole Dječak prijetio učenicima u školi: Policija mu u kući pronašla oružje Red za pučku kuhinju Pomoć najpotrebnijima Dugački red ispred pučke kuhinje: "To je slika našeg svijeta"

Informaciju mu je potvrdilo, kako kaže, 'ključno lice iz redova obavještajnih službi' te su, prema njegovim saznanjima, o tome obaviještene i tvrtke koje se bave osiguranjem hotela i restorana.

>> Koja je zemlja najizloženija terorističkim napadima?

Janet Napolitano iz Odjela za državnu sigurnost također je potvrdila kako očekuju terorističke napade pojedinaca u državi. Prema saznanjima iz istrage koja je u tijeku već nekoliko mjeseci, teroristi planiraju zatrovati hranu s dva različita otrova - ricinom i cijanidom.

Dosadašnji tragovi, tvrde, vode prema terorističkoj skupini povezanoj s al Qaidom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene