Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sigurnosna prijetnja

Policija traga za muškarcem koji se poistovjetio s krvnikom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni željeznički kolodvor u Oslu ujutro je djelomično evakuiran zbog pronalaska sumnjive prtljage. Norveški krvnik ima i prvog štovatelja. 42-godišnji Norvežanin tek je izašao iz zatvora i već se poistovjetio s monstrumom.

Norveška policija nakon Pokolja u Oslu i na otoku Utoyi ne želi više riskirati. Nakon upozoravajuće poruke pravosudnih organa o 42-godišnjaku koji je tek izašao iz zatvora, da se radi o opasnom čovjeku, policija traga za njim na nacionalnoj razini, prenosi TV2.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oko produljenja pritvora Breivik na novom sudskom saslušanju Slika nije dostupna Okrenuli ploču Norveška policija skrušeno priznaje za Breivika: Krivo smo procijenili prioritete i pogriješili smo

Muškarac je opisan kao opasan, a u zatvoru je završio zbog provaljivanja u policijsku postaju i prijetnje policajcima u gradu Fla, gdje i sam živi. nakon razgovora s 42-godišnjakom po puštanju iz zatvora, policiji su pravosudna tijela poslala zabrinjavajuću poruku, u kojoj navode da se izražavao na način koji sugerira da je mentalno bolestan, ili nestabilan.

U toj poruci stoji da se poistovjetio s norveškim krvnikom Andersom Behringom Breivikom, koji je optužen za prošlotjedni pokolj u Oslu i na otoku Utoyi i smrt 76 osoba. 'Riječ je očito bolesnoj osobi', izjavio je jutros Nordre Buskerud, šef lokalnog policijskog okruga.

Policija je već obišla dom 42-godišnjaka u gradu Fla, ali ga tamo nisu pronašli. jedino što znaju da se kreće u srebrnom automobilu marke Fiat i njegove lokalne registarske tablice. navedenog muškarca policija traži kako bi ga prebacili na psihijatrijsko liječenje, jer predstavlja opasnost za sebe i okolinu.

Evakuiran glavni željeznički kolodvor u Oslu, policija nije pronašla ništa

Nakon pronalaska sumnjive torbe na glavnom željezničkom kolodvoru u Oslu, policija je utvrdila kako se ne radi o opasnom predmetu.

Glavni željeznički kolodvor u Oslu u jutros je djelomično evakuiran zbog pronalaska sumnjive prtljage, objavile su norveške državne željeznice. 'Kofer koji je očito bio bez vlasnika pronađen je na peronu s kojeg ide vlak za zračnu luku. Policija je tu i poduzima sve potrebne mjere', rekao je glasnogovornik Olav Nordli.

'Područje je evakuirano... To se ne odnosi na cijeli glavni kolodvor već na dobar dio', dodao je. Norveška je na oprezu otkako je prošloga petka Anders Behring Breivik u dva napada ubio 76 osoba, što je najveće masovno ubojstvo počinjeno na norveškom tlu nakon Drugog svjetskog rata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene