Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Noel odnio najmanje osam života na Haitiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tropska oluja Noel usmrtila je najmanje osam osoba i prouzročila veću materijalnu štetu na Haitiju, gdje su uništene mnoge kuće u siromašnim četvrtima, prema privremenom izvješću tamošnje civilne zaštite.

Oluja koja je u ponedjeljak ujutro zahvatila Haiti, u nedjelju je
prolazeći Dominikanskom Republikom ostavila iza sebe 16 mrtvih i 15 nestalih, prema najnovijim podatcima, dok neslužbeni izvori govore o 25 mrtvih.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jurnjava je slađa Gliseraši svjesno krše zakon iako ugrožavaju živote?! Slika nije dostupna Oluja u Kini odnijela 8 života, 38 ljudi nestalo

Među haitskim žrtvama najmanje su četiri stradale u prijestolnici Port-au-Prince, među kojima su dva člana iste obitelji, četrnaestogodišnjakinja i njezina majka, koje su poginule pošto se srušila njihova kuća na koju je palo stablo.

Dvojica dječaka iz iste obitelji zadobila su prijelome i prevezeni su u bolnicu.

Škole i uprava ne rade, a članovi vlade posjetili su područja na kojima se jaki pljuskovi ne smiruju već više od 48 sati.

Jordanske plave kacige iz UN-ovih snaga na Haitiju (MINUSTAH) posjetile su četvrti i dopremile pomoć stradalima, izvijestio je pukovnik Al Hamaiseh.

Vlasti su na tom području proglasile uzbunu najvišeg stupnja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene