Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Tu to radi tko kako stigne

Njemu nije smiješno: Radnici mu asfaltirali kotač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miodragov auto radnici su premjestili, a onda oko njega asfaltirali. Kada je nazvao tvrtku koja se bavi asflatiranjem poručili su mu da 'po Beogradu asflatira tko kako stigne'.

Beograđanin Miodrag mislio je da je izgubio automobil, a onda ga je uočio nekoliko metara dalje. Pomaknuli su ga radnici koji su uništili plastiku oko kotača, a onda asfaltirali ulicu oko njega.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore

Njega nitko nije obavijestio o asflatiranju, a kada je vidio što se dogodilo nazvao je policiju u kojoj su mu rekli da nisu nadležni za slučaj. Kada se na njihov savjet javio 'Beogradputu' rečeno mu je da 'po Beogradu asflatira tko kako stigne' zbog čega mu ne mogu garantirati da su baš njihovi radnici oštetili vozilo.

VIDEO Pred vozačem se doslovno podignula cesta

Uskoro su ga ipak nazvali i potvrdili da su oni oštetili vozilo kad su ga 'ručno' pomicali, piše Blic. 

Miodrag je tužio Beogradput zbog odštete, ali i nakon gotovo dvije godine još nije održano ni prvo ročište, pa je cijela situacija Miodragu već odavno prestala biti smiješna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene