Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Njemačkoj

KUĆA STRAVE Uhićen par koji je žene sjekao i spalio u dnevnom boravku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački istražitelji osumnjičili su u utorak muškarca i ženu u četrdesetim godinama da su mučili najmanje dvije žene u svojoj kući na zapadu Njemačke i tijelo jedne od njih isjekli na komade i spalili ih u dnevnom boravku.

Ne isključuju da je umrla i treća žena, a ima naznaka da je zlostavljanje i mučenje više njih preživjelo.

Pročitajte i ovo Amit Soussana 55 dana torture "Držali su me okovanu u dječjoj sobi. Natjerao me da maknem ručnik i prislonio mi pištolj na čelo" Ilustracija Obdukcija je gotova Sašina kći iz prvog braka otkrila strašne detalje ubojstva oca: "Dan ranije ubojica je objavio fotografiju i poruku"

Policija je blokirala "kuću strave" kako su je nazvali njemački mediji u gradiću Hoexteru, na granici Donje Saske i Sjeverne Rajne-Vestfalije.

Tužitelj Ralf Meyer rekao je novinarima kako istražitelji vjeruju da je 33-godišnja žena svezana i pretučena nakon što se javila na oglas za traženje partnera i doselila u kuću ujesen 2013. Umrla je u kolovozu 2014.

"Bilo je to teško tjelesno zlostavljanje - premlaćivanje, vezanje za radijator, spavanje na hladnom podu", rekao je Meyer.

Sumnje se temelje na vjerodostojnim izjavama 47-godišnje Angelike B. koja je priznala zločine rekavši da ju je začarao bivši partner, 46-godišnji Wilfred W. On je zanijekao bilo kakvu krivnju.

Policija je u kuću stigla nakon što je 41-godišnja Susanne F. umrla prošlog mjeseca u bolnici od ozljeda povezanih s mučenjem. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene