Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iscurila iz spremnika tvornice

Njemački grad poplavila tona čokolade! Vatrogasci umiruju: Ne brinite se, nećemo ostati bez slatkog za Božić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci su bili prisiljeni zatvoriti dio gradića u širini od 10 metara četvornih te s ulice vatrogasnim crijevom isprati čokoladnu rijeku.

Vatrogasci iz njemačkoga grada Werla u ponedjeljak navečer dobili su neuobičajen poziv u pomoć – da isperu tonu tekuće čokolade s jedne od ulica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Širenje napada Stigle jako dobre vijesti za Ukrajinu: Njemačka dopustila korištenje oružja protiv ciljeva u Rusiji Konobar Pripreme za Europsko prvenstvo Navijači dolaze, ali tko će ih dočekati? "Na tržištu je gotovo nemoguće pronaći ljude"

Naime, iz spremnika mjesne tvornice čokolade zbog tehničkih problema izlila se tona tekućega slatkog deserta.

"Oko tona tekuće čokolade izlila se u dvorište tvornice za proizvodnju čokolade, a potom je gusta slatka masa 'otklizala' na ulicu", rekao je glasnogovornik vatrogasne postrojbe grada Werla.

Vatrogasci su bili prisiljeni zatvoriti dio gradića u širini od 10 metara četvornih te s ulice vatrogasnim crijevom isprati čokoladnu rijeku.

Dodatno čišćenje klizave ulice obavila je tvrtka Werl Holding.

"Unatoč nezapamćenoj tragediji koja je pogodila naš grad, Werl neće ostati bez čokoladnih bombona, čokolada i ostalih slastica u vrijeme Božića", kazao je uz osmijeh jedan od vatrogasaca. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene