Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još ga nisu pronašli

Njemačka u šoku: Mladić silovao i ubio 11-godišnju djevojčicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubojstvo i silovanje djevojčice Lene u Emdenu, šokiralo je Njemačku. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

U subotu oko 17 sati, 11-godišnja Lena otišla je na vožnju biciklom sa susjedom, njezinim vršnjakom i namjeravali su ići u kino. Putem su stali kako bi u parku hranili patke, a onda je Lena odjednom nestala, piše Bild.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Nejasno je što se tada dogodilo. Dječak je još u šoku. Policija smatra vjerojatnim da je počinitelj razgovarao s djecom, a potom otišao s djevojčicom. Nakon što se dječak sam vratio kući, njegovi su roditelji nazvali njezine i pozvali policiju. Za njom je ubrzo pokrenuta potraga.

>> Manijak nasrnuo na studenticu: Vikao je da će me silovati i ubiti

Samo 500 metara od obiteljske kuće, u garaži je pronađeno njezino beživotno tijelo. Kako je točno djevojka umrla, još nije poznato. Pronašli su je polugolu u lokvi krvi.

'Muškarac je bio odjeven u tamnu odjeću', rekao je voditelj istrage Werner Brandt. Prema pisanjima medija snimila ga je nadzorna kamera u garaži.

Prema opisu, radi se o mlađem muškarcu, adolescentu ili mladiću. Traže se očevici koji su ga vidjeli na području nestanka djevojčice između 17,30 i 19 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene