Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Olovke s golišavim slikama

Prvašićima erotika umjesto slatkiša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvoga dana školske godine učenici prvašići obično dobiju slatkiše, a školarci u Essenu među poklonima su našli kemijske olovke koje projiciraju erotske slike.

Pernice s takvim olovkama djeci u osnovnoj školi Adolfa Reichweina u Essenu, na sjeverozapadu Njemačke, podijelili su pripadnici mjesnog ogranka njemačke komunističke stranke. Kada su roditelji otkrili kakve su olovke dobili njihovi šestogodišnjaci, ogorčenim su upitima zasuli ravnateljicu škole.

Pročitajte i ovo Napadač s nožem, ilustracija Stravičan slučaj Djevojčice (6 i 11) napadnute nožem pred školom: Francuska policija brzo uhvatila počinitelja Sanacija posljedica nevremena u školi - 3 Nije sigurna Neće svi učenici u ponedjeljak u svoje škole: Oko 400 djece iz Ivanić-Grada na nastavu će na čak četiri lokacije

Njemački komunisti su se u priopćenju duboko ispričali za zabunu. Kupili su olovke na popustu, a u trgovačkom lancu su im samo rekli da olovke zasvijetle kad se pritisne tipka na vrhu. Nisu imali pojma o kakvim se olovkama zapravo radi.

‘Stranka je također šokirana da se takve stvari, koje graniče s pornografijom, mogu kupiti u normalnim trgovinama’, dodaje se u priopćenju i navodi se da pravnici istražuju mogućnost podizanja tužbe protiv vlasnika prodavaonice. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene