Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Njemačka: Pretresi zbog mafijaškog obračuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u nekoliko njemačkih gradova izvršila pretrese vezane uz nedavni mafijaški obračun u Duisburgu prilikom kojeg je ubijeno šest Talijana, a prema informacijama njemačkih medija tijekom današnjih pretresa uhićena su i dvojica osumnjičenih.

"Pripadnici redovne i specijalne policije izveli su pretrese u nekoliko njemačkih gradova a akcija još uvijek traje", potvrdio je glasnogovornik duisburške policije koja vodi slučaj mafijaškog obračuna. On je istodobno odbio potvrditi da je tijekom današnjih akcija došlo do uhićenja osoba koje se povezuju sa šesterostrukim ubojstvom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bez komentara na ubojstvo Zečevića Slika nije dostupna Uhićen mafijaš odgovoran za pokolj u Duisburgu

U akciji sudjeluje 120 policajaca, a detaljni rezultati pretrage biti će predočeni javnosti tijekom dana.

Policija je proteklih dana objavila snimku jedne sigurnosne kamere koja je u blizini mjesta pokolja, nedaleko od dusiburškog željezničkog kolodvora, snimila dvojicu muškaraca kako se udaljavaju velikom brzinom.

U gradu Muelheim an der Ruhr, koji graniči s Dusiburgom,
uz prisustvo velikog broja policajaca, pokopan 18-ogodišnji naučnik u restoranu "Da Bruno" koji je na Veliku Gospu ubijen zajedno s još petoricom sunarodnjaka. 18-ogodišnjak je jedina žrtva koja nije pripadala jednom od zaraćenih mafijaških klanova. Ostalih 5 žrtava pokolja pokopano je jučer u kalabreškom mjestu San Luca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene