Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nebo u Njemačkoj

Tajanstveni trag na nebu ostavili posljednji ostaci Sojuza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjajni trag na nebu koji se vidio iznad jednog dijela Njemčake tijekom badnje večeri izazvao je znatiželju mnogih i potaknuo brojne upite na koje su stručnjaci odgovorili kako se vjerojatno radilo o meteoritu. No, ispostavilo se da je riječ o nečem posve drugom.

Sjajnu kuglu za kojom je ostajao blještav trag vidjele su stotine Nijemaca na badnje veče na istoku, zapadu i jugozapadu zemlje, a mnogi su neobičnu pojavu i snimili te objavili na internetu.

Pročitajte i ovo Barica i meteorit Istražili smo Potraga za meteoritom koji je eksplodirao iznad Hrvatske: Ova žena tvrdi da joj je pao u dvorište, evo što kaže struka Meteorit je prsnuo iznad Kube i rasuo se po kućama u dva grada (Foto: AFP) - 1 Zasad nema izvještaja o žrtvama Meteorit pao na zapadni dio Kube, uzrokovao jaku eksploziju i porazbijao prozore u dva grada

Iako se prema prvim informacijama spekuliralo da se radi o golemom meteoritu, belgijski Kraljevski opservatorij izvijestio je da se radi o posljednjim ostacima ruske rakete Sojuz-2.1 koja je pala u petak.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene