Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom pregleda dokumenata

Njemačka: Egipatski migrant skočio iz jurećeg vlaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Egipatski tinejdžer, koji se skrivao pod sjedalom u noćnom vlaku u Njemačkoj, skočio je kroz prozor i poginuo kada su ga policajci zatražili dokumente, objavila je u petak njemačka policija.

Sedamnaestogodišnjak im je pokazao ispravu izdanu u Austriju tijekom provjere rano u petak kod austrijsko-njemačke granice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Donijeli odluku nakon istrage Njemačka nastavlja suradnju s UNRWA-om: Nema dokaza da su u njihovim redovima bili teroristi Slika nije dostupna Povećano nezadovoljstvo 40 posto Nijemaca smatra da Merkel treba dati ostavku zbog izbjegličke politike

Dok su policajci pregledavali dokument, mladić je pobjegao u susjedni vagon, otvorio prozor i skočio iz jurećeg vlaka, ispričale su dvije mlade Amerikanke koje su vidjele nesreću.

Policija je potom zatvorila prugu i otkrila tijelo mladog Egipćanina.

Savezna policija registrirala ga je prije nekoliko tjedana na njemačko-austrijsko granici i poslala natrag u Austriju, potvrdio je glasnogovornik policije u Muenchenu.

Njemačka, koja je prošle godine primila više od milijun izbjeglica, najpoželjnije je odredište za ljude koji bježe pred ratovima i siromaštvom na Bliskom istoku i u drugim dijelovima svijeta. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene