Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poslan e-mail

Njemačka: Lažna dojava o bombi u zrakoplovu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon upozorenja poslanog e-mailom iz jednog internet-cafea u Koelnu, prema kojemu je u zrakoplovu turske tvrtke Turkish Airline podmetnuta bomba, putnici, prtljaga i zrakoplov su u petak navečer po slijetanju u Bonn pozorno pregledani, izvijestila je njemačka savezna policija.

E-mail poruka je poslana policiji iz jednog internet-cafea u Koelnu. U poruci je pisalo da se u zrakoplovu nalazi podmetnuta bomba. Po slijetanju u Bonn, uz pomoć pasa tragača posebno obučenih za protuterorističke akcije, pozorno su pregledani svi putnici, njihova prtljaga i unutrašnjost zrakoplova.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija ISTRAGA U TIJEKU VIDEO Zbog dojave o bombi evakuirane tri zagrebačke škole i vrtić: Dojavitelj uhićen i priveden

Policija je izvijestila kako je uzbuna bila lažna te da nije pronađena nikakva eksplozivna naprava. Nakon provedene istrage, policija e-mail poruku dovodi u vezu s obiteljskom svađom. Pretpostavlja se da je poruku poslala osoba koja je njome željela člana svoje obitelji, koji se u tom trenutku nalazio u zrakoplovu, dovesti u neugodnu situaciju. Protiv autora e-mail poruke pokrenut će se odgovarajući koraci. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene