Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stravično ubojstvo: Majka petero djece u kadi utopila sina i kćer!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dom sedmeročlane hrvatske obitelji u blizini Augsburga u Njemačkoj postao je poprište tragedije kad je majka obitelji u kadi utopila dvoje svoje djece. Ostalo troje djece bračnog para, dvije djevojčice i jedan dječak, za to su vrijeme spavali i nisu znali što se dogodilo.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Traje očevid Tragedija u Varaždinu: Utopio se muškarac na kupalištu Slika nije dostupna U katakombi tvrđave izgorjeli majka i dvoje djece

Hrvatica, 35-godišnja majka petero djece koja je očito imala problema s napadima depresije, u ranim je jutarnjim satima napunila kadu vodom i u njoj utopila svoju dvogodišnju kćer i sina koji još nije bio napunio pet mjeseci, priopćila je policija.

Tragedija se dogodila u stanu hrvatske obitelji u Gersthofenu blizu Augsburga u Bavarskoj.

Nakon toga, Milena O. je probudila muža i rekla mu što je učinila. Liječnici koji su ubrzo stigli bezuspješno su pokušali djeci spasiti život.

Ostalo troje djece bračnog para, dvije djevojčice i jedan dječak, za to su vrijeme spavali i nisu znali što se dogodilo. 

Neposredno nakon tragedije, tim za krizne intervencije nadležne službe za djecu i mladež preuzeo je brigu o njima.

Policija je uhitila ženu, a o motivima djela još ništa nije poznato.

Njemačka je u posljednjih nekoliko mjeseci doživjela seriju umorstava djece koje su počinile majke s psihičkim smetnjama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene