Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolovao od epilepsije

Njemačka: Dječak (5) iz Srbije pronađen mrtav u bazenu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak iz Srbije u utorak je nestao u Njemačkoj, a ubrzo je njegov leš pronađen u bazenu.

Petogodišnji Filip je u 15.30 sati u utorak popodne proglašen nestalim. Dječak je šest dana prije toga sa svojim roditeljima i svojom braćom i sestrama došao u Njemačku iz Srbije. On je u utorak viđen s ostalom djecom iz jednog azila na teritoriju nekadašnje škole, a nakon toga je nestao, piše Blic.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" Ilustracija majka prijavila policiji Majstor odvukao dječaka u šumu i zlostavljao ga?

Prema izjavama policije, njegov leš je pronađen u bazenu na teritoriju nekadašnjeg školskog doma. Oko bazena se nalazi ograda visine od 2,10 metara i dalje nije jasno kako je dospio unutra. Roditelji su u 17 sati prijavili da im je dijete nestalo. Petogodišnjak je patio od epilepsije i nije govorio njemački jezik. Ne isključuje se mogućnost da je došlo do smrti uslijed epileptičnog napada, piše Bild.

Ribar više od dva mjeseca preživio plutajući na moru

Policija je u potrazi za dječakom angažirala i pse tragače. Helikopteri i kamere koje registriraju toplinu su pretražile cijelo područje. Čak su i ronioci istraživali obližnje vodene površine, ali su ipak stigli prekasno zato što je dječak pronađen mrtav.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene