Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prije pucnjave

Njegova posljednja? 'Pitala sam zgodnog stražara za fotografiju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nathan Cirillo (24) ubijen je u pucnjavi u centru Ottawe.

Nathan Cirillo (24) vojnik je koji je ubijen u pucnjavi ispred spomenika kanadskim žrtvama rata u središtu Ottawe. Bio je dio svečane straže - vojnik koji se trebao pojavljivati na fotografijama turista, a ne se boriti protiv terorizma, piše news.com.au.

Pročitajte i ovo Justin Trudeau Bez posljedica Kanadski obavještajci: Kina se već dvaput umiješala u parlamentarne izbore Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

David Cirillo, rođak ubijenog vojnika ljutnju zbog ubojstva izrazio je na Facebooku. Poručio je napadaču da će dobiti što zaslužuje jer je upusacao njegovog rođaka bez razloga. 'Zauvijek si uništio moju cijelu obitelj. Ako postoji način ja ću te pronaći i ubiti', poručio je.

VIDEO Preminuo vojnik kojeg je pred parlamentom ustrijelio napadač!

Nathan je preminuo u bolnici nekoliko sati nakon pucnjave. Djevojka imena Megan Underwood na Twitteru je objavila fotografiju ubijenog uz sljedeću poruku: 'U nedjelju smo pitali jako zgodnog stražara da se uslika s mojom prijateljicom - počivaj u miru Nathan Cirillo', napisala je.

Podsjetimo, naoružani muškarac u srijedu je iz vatrenog oružja ispred spomenika kanadskim žrtvama rata u središtu Ottawe pucao na kanadskog vojnika i ranio ga, a potom pobjegao u obližnju zgradu parlamenta odakle se čulo najmanje 30 pucnjeva, a ondje je i ubijen. Vojnik je nekoliko sati kasnije podlegnuo ozljedama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene