Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posao za policiju

Njegov način da mu se gosti rado vrate u restoran bio je drugačiji od drugih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik restorana gostima je u rezance stavljao nedozvoljeni 'začin'.

Kineski vlasnik restorana navodno je u rezance svojih gostiju dodavao opijum kako bi bio siguran da će se vratiti po još, piše Independent.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš

Vlasnik restorana Zhang policiji je priznao kupnju pupoljaka maka koje je onda pretvorio u prah i svakodnevno dodavao u rezance. Njegov pothvat otkriven je kada je policija tijekom rutinske provjere zaustavila jednog od njegovih posjetitelja, 26-godišnjeg Liu Jouyoua. Bio je pozitivan na opijum, a policija mu na početku nije vjerovala da nikada u životu nije konzumirao drogu, kao ni da je u sve sigurno uključen restoran.

 Opijum ubija više ljudi od rata

Joyou je zamolio članove obitelji da i oni sami pojedu rezance i testiraju se na droge, a onda je pozitivne rezultate predstavio policiji koja je pokrenula istragu.

Otkriveno je da su i drugi gosti nesvjesno upijali malu količinu opijuma, koja je s vremenom bila dovoljna da test na droge bude pozitivan.

Joyou koji je u pritvoru proveo 15 dana pušten je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene