Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomorska nesreća

Nizozemska: Tanker udario jedrilicu, dvoje mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije osobe su poginule u ponedjeljak nakon što je u njihovu jedrilicu udario tanker na kanalu Zeland, na jugozapadu Nizozemske, objavile su mjesne vlasti.

Smrtno su stradali 61-godišnji muškarac i 63-godišnja žena, navele su hitne službe regije Zelanda na Twitteru. Nakon sudara njihovo je plovilo bilo blokirano ispod tankera pod vodom.

Pročitajte i ovo Dijete, ilustracija Zlostavljano najmanje 4815 djece Portugalska crkva isplatit će odštete žrtvama seksualnog zlostavljanja Jedna osoba poginula u eksploziji na tankeru uslijedio požar VIDEO Eksplozija na tankeru, jak udar zatresao naselja uz obalu: U nebo suklja crni dim, ima poginulih

>> Borba s vremenom: Jedrilica se zabila u tanker

Ranije je javljeno da se četiri osobe vode kao nestale, ali su ronioci prekinuli potrage nakon što su izvučene dvije žrtve. Žena je preminula u bolnici, a muškarac pri vađenju iz mora.

Sudar se dogodio kod sela Wemeldinge u sjevernom dijelu kanala koji omogućuje pristup kanalu Escaut i luci Anwerpen u Belgiji, kamo je plovio njemački tanker koji prevozi plin, navelo je nekoliko nizozemskih medija. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene