Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NADZORNE KAMERE

Snimljen trenutak kada je curu gurnuo u šaht: 3 DANA je nitko nije čuo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadzorne kamere snimile su zastrašujući prizor nasilja.

Muškarac iz Kine u gradu Haiku, svoju je djevojku brutalno gurnuo u šaht dubok više od tri metra, a potom je zatvorio željezni poklopac, javlja Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

Da situacija bude brutalnija, šaht je prekrio novinama i odšetao kao da se ništa nije dogodilo. Nesretna žena pokušala je dozvati pomoć, ali je nitko nije čuo. Nakon početnog šoka pokušala je napraviti uže. Skinula je odjeću i povezala je. Popela se do otvora, ali poklopac nije mogla podići. Bio je pretežak. Puna tri dana čekala je da jedan od prolaznika čuje njene vapaje i pozove pomoć.

FOTO Strava u Osijeku: Žena PROPALA u šaht!

Blijeda i gladna, žena je izvučena na svjetlo dana. Bila je odjevena samo u donje rublje. Istražiteljima je ispričala kako se je kobnog dana išla naći s bivšim partnerom i ovisnikom o kocki Guom. Dugovao joj oko 92.000 kuna. Kada ga je policija privela, priznao je da ju je namjeravao ubiti jer su imali ljubavnu aferu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene