Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nespretna izjava televizijskog voditelja

VIDEO: 'Nisu svi muslimani teroristi već su svi teroristi muslimani'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Voditelj na američkoj televiziji Fox News Brian Kilmeade uzburkao je američku javnost izjavom kako su 'svi teroristi muslimani'.

U svojoj emisiji Fox & Friends Kilmeade je kazao kako napade 11. rujna nije izvela jedna osoba već jedna religija te je na kraju zaključio kako 'svi muslimani nisu teroristi, ali da su svi teroristi muslimani'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Njezina priča Mora staviti slušalice u uši jer ne može više odgovarati na pitanja Slika nije dostupna Prijetnja SAD-u OTKRIVENA NAJVEĆA TERORISTIČKA PRIJETNJA I ne, nije Islamska država

Suvoditelj Steve Doocy složio se s njegovom izjavom klimanjem glave. Vodstvo televizije ubrzo se izjasnilo naglašavajući kako se Kilmeade samo referirao na emisiju The View koja je dan prije govorila o terorističkim napadima 11. rujna. 'Očito je da svi teroristi nisu muslimani i Kilmeade će razjasniti svoju izjavu u ponedjeljak', stoji u priopćenju.

>> VIDEO: Snimka eksplozije koja je mogla uništiti središte New Yorka

Naime, tijekom snimanja The Viewa voditelj Bill O'Reilly je kazao kako su ih 'muslimani poubijali 11. rujna'  zbog čega je komičarka i politička aktivistkinja Whoopi Goldberg ustala i napustila studio. U emisiji se govorilo o gradnji džamije u blizini srušenih blizanaca. Na njegovu konstataciju prva je reagirala voditeljica Joy Behar koja je odmah ustala i kazala da ju je izjava razbjesnila . Za njom je ubrzo studio napustila i Goldberg.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene