Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traumatično iskustvo žrtve

Mamila muškarce na seks, pa ih sa suprugom pljačkala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Nišu uhitila je 33-godišnjeg muškarca i njegovu 22-godišnju nevjenčanu suprugu, zbog sumnje da su opljačkali dva muškaraca kada su ih na prevaru namamili u svoju kuću.

Niškim žrtvama prilazila je 22-godišnjakinja koja bi im potom nudila seks. Ali intimno druženje presjelo im je kada bi se iz druge sobe neočekivano pojavljivao njezin suprug s noževima u rukama, piše Blic.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji

List je objavio traumatično iskustvo jedne žrtve. 'Oštećeni iz okoline Leksovca dobio je 17. listopada SMS poruku kojom mu je 22-godišnjakinja nudila seks, navodeći da je dobila broj od njegovog poznanika. Kada je ušao u navedenu kuću, ona je zaključala vrata. On je sjeo u fotelju i taman kada je 'radnja' trebala početi, iz druge sobe se pojavio se njezin nevjenčani suprug. Počeo je vikati: 'Došao si da mi je..š ženu, jel ti znaš da je to moja žena', ispričao je Blicu izvor blizak istrazi.

Dečko joj rekao da je predebela za seks. Evo kako je reagirala!

Tada su oboje uzeli po dva noža u ruke i počeli mu prijetiti. 'Osumnjičeni su ga tukli dok je sjedio u fotelji, prijeteći nožem da će zaklati i njega i njegovu obitelj, ako im ne da novac. Napadač se dodatno uznemirio kada je video da čovjek kod sebe ima samo 3.200 dinara. Vikao je na njega: 'Pa, je l' si sa toliko novca mislio da je**š'. Suočen s ozbiljnim prijetnjama, čovjek je priznao da u autu ima torbicu sa 12.500 dinara i mobilnim telefonom. Oni se sumnjiče da su ga držali sat vremena u kući nakon čega su ga pristali pustiti', kaže sugovornik lista.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene