Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomagao zemuncima?

Nikolić proslavio pobjedu s 'doktorom smrti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pored lidera SNS-a Tomislava Nikolića u večeri slavlja bio je i liječnik Zlatibor Lončar koji je tijekom suđenja za ubojstvo Zorana Đinđića opisan kao doktor smrti.

Lončar je bio označen kao suradnik vođa zemunaca, Dušana Spasojevića i Milorada Ulemeka legije, piše Blic. Dodaje kako je 'doktora smrti' uhitio UBPOK, ali optužbe o ubojstvu nisu mogle biti dokazane jer nije bilo moguće napraviti toksikološku analizu ubijenog.

Pročitajte i ovo Mafijaški obračun u Beogradu (Screenshot: Blic.rs) PROFESIONALNI UBOJICE Mafijaški obračun u Beogradu: Ubijen kum vođe zemunskog klana, izrešetala ga dvojica na motorima Slika nije dostupna Tomislav Nikolić u RS-u "Napisao sam pismo Putinu i naveo sam da ovim pečatimo sudbinu RS-a"

Lončar se za govornicom uz Nikolića pojavio zajedno s još desetak prijatelja i članova SNS-a čije su biografije prepune spornih stavki. O doktoru Lončaru na suđenju za ubojstvo premijera Zorana Đinđića govorio je zaštićeni svjedok Dejan Milenković Bagzi i iscrpno objasnio njegov angažman za zemunski klan.

>> New York Times: Pobijedio nacionalist i bivši upravitelj groblja

Svjedok Milenković tvrdio je za Lončara da je ubrizgavanjem injekcije ubio Veska Božovića koji je bio na liječenju u Urgentnom centru 2002. godine. Osim Lončara, kao Legijin doktor navodi se i Miroslav Risović kome se od 2003. godine gubi svaki trag, dok Lončar i dalje radi u Hitnom centru.

'Oni su doktori smrti koji su zbrinjavali prijatelje zemunaca, ali i pomagali da protivnici odu na drugi svijet', rekao je svjedok.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene