Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobija teoriju zavjere

Nikad objavljena snimka: Eksploziv nije uzrok rušenju 'blizanaca'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oni koji su vjerovali u teoriju zavjere o napadu na WTC 11. rujna, dobili su dokaze koji tu teoriu pobijaju i dokazuju da se zgrada broj 7 nije srušila zbog podmetnutog eksploziva.

Video pokazuje snimke donjeg kata World Trade Centra zgrade 7 koja se nalazi točno preko puta srušenih blizanaca. Snimka se fokusira na vanjske metalne grede gdje je vidjljivo da je došlo do pregrijavanja. Grede su se od topline počele izvijati i katovi su počeli padati.

Pročitajte i ovo Ljudi odaju počast stradalima u terorističkom napadu u Moskvi 140 mrtvih i 182 ranjenih Nema kraja agoniji nakon terorističkog napada u Moskvi: Još se uvijek traga za 95 nestalih osoba Slika nije dostupna Pad United Flighta 93 Dosad neviđena snimka napada 11. rujna

Ovaj video po prvi puta dokazuje da je izvješće komisije koja je provodila istragu bilo legitimno i ispravno. Video je snimio lokalni reporter. U videu se može vidjeti gorući plamen na, kasnije se ispostavilo, šestom katu gdje su uočljive i metalne šipke koje se izvijaju.

Još je nejasno u koje doba dana je snimka nastala, ali svakako prije konačnog kolapsa koji se dogodio oko 17:30 sati. Jedina osoba koja je vidljiva je reporeter. Na nekim se mjestima čuje kako govori da je 'situaciju nemoguće opisati'. Službeno izvješće istrage kaže kako je kolaps uzrokavala kombinacija krhotina i nedostatka vode. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene